Apps van de week > wk39 > Cleanfox (Android) – WebDuo (IOS) – WhatsApp op je PC (WIN10)

Apps van de week > wk39 > Cleanfox (Android) – WebDuo (IOS) – WhatsApp op je PC (WIN10)
21 september 2019 George .
In Apps van de week, Tip van de week

Apps van de week > wk39 > Cleanfox (Android) – (IOS) – WhatsApp op je PC (WIN10)

  1. Cleanfox – Clean Your Inbox (3 minuten) Android
  2. WebDuo –  Werken op twee schermen tegelijk (2 minuten) IOS
  3. WhatsApp op je PC – heeft geen verdere uitleg nodig (WIN10)

 

Cleanfox – Clean Your Inbox (3 minuten) Android

Cleanfox kijkt alleen naar afzenders van reclameverzenders. Met deze app zie je na een scan welke reclame en nieuwsbrieven in je mailbox komen en kun je deze behouden, afmelden of verwijderen of verwijderen en afmelden. Het werkt eenvoudig en is erg overzichtelijk.
Cleanfox kun je hier in de playstore downloaden.

WebDuo (2 minuten) IOS

Mijn iPhone App tip moet WebDuo zijn. WebDuo is multitasking en eigenlijk een toepassing met een gesplitst scherm. Hiermee kunt u twee verschillende websites tegelijkertijd naast elkaar bekijken. Dat maakt je werk veel eenvoudiger door tegelijkertijd op twee verschillende websites te surfen.
Webduo kun hier je via apple.com downloaden.

WhatsApp Desktop (2 minuten) Windows 10

WhatsApp de directmessaging app die geen uitleg nodig heeft. Deze kun je ook direct vanuit je Windows 10 gebruiken (ook in IOS). Door WhatsApp voor desktop te installeren en daarna te verbinden met je telefoon kun je alles zien op je PC wat er in de App staat. Handig, snel en overzichtelijk. De desktop app en je telefoon staan gesynchroniseerd dus alles wat je doet zie je in beide schermen terug.
WhatsApp Desktop kun je hier via Microsoft downloaden.

Hoe stel je WhatsApp voor desktop in? Zie hier de uitleg met filmpje.

 

Tip van de week

Reserveer één dag of avond in de week voor PC/Laptop/Mac onderhoud; bijvoorbeeld zondagmiddag. Iedere zondag reserveer ik een paar uur zodat mijn laptop zijn onderhoud, volledige antivirusscan (*1) en updates kan verwerken. De eerste keer vraagt dit onderhoud wat tijd maar zal per week kortere tijd vragen en, wanneer je je pc nodig hebt dan zijn alle werkzaamheden verricht en heb je daar geen last van.

*1. De virusscan zijn in meerdere varianten beschikbaar. De meeste AV’s hebben de volgende instelling: Realtime scan: deze scan kijkt naar je werkzaamheden, nieuwe bestanden, nieuwe mails, (inter)net verkeer. De tweede is de dagelijkse snelle scan om 12 uur. De snelle scan kijkt alleen naar de laatste gebruikte/toegevoegde bestanden. De wekelijkse scan kijkt alles na ( van bootsector tot bijlages in je mail: de gehele pc en aangesloten usb-sticks etc.).

Succes.

 

Was dit bericht nuttig? Laat dan je waardering zien en klik op het hartje hieronder!

Wil je reageren of heb je vragen? Stel ze gerust; dat kan hieronder of stuur een privébericht >> klik hier.