Apps van de week > wk40 > Sky Guide, Google Keep, Everything

Apps van de week > wk40 > Sky Guide, Google Keep, Everything
29 september 2019 George .
In Apps van de week

Apps van de week > wk40 > Sky Guide, Google Keep, Everything

 

Android app > Google Keep – slim je notities opslaan

Leg in een handomdraai je gedachten vast en ontvang op de juiste plek of het juiste tijdstip een herinnering. Spreek onderweg een memo in en laat je woorden automatisch in geschreven tekst omzetten. Maak een foto van een poster, rekening of document en vind deze later makkelijk terug met de zoekfunctie. Met Google Keep kun je eenvoudig een gedachte vastleggen of een lijst maken en deze met vrienden of familie delen. Aanrader ! Download hier: Google Keep

iPhone app > SkyGuide AR

Geen functionele uitbreiding maar wel zeer mooi gemaakt. Sky Guide AR maakt sterren kijken eenvoudig. Houd het gewoon boven je hoofd om automatisch sterren, sterrenbeelden, planeten, satellieten en meer te vinden. Download hier: Sky Guide in de Appstore

Windows 10 app > Everything

Bliksemsnel al je files zoeken en vinden in Windows. Download hier: Everything 64bit Optionele installatie voor oudere pc’s/laptops: Everything 32bit

Was dit bericht nuttig? Laat dan je waardering zien en klik op het hartje hieronder!

Wil je reageren of heb je vragen? Stel ze gerust; dat kan hieronder of stuur een privébericht >> klik hier.